Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Corona Ijmuiden Newcastle

vrouw corona masker
Alles wat wij hebben kunnen vinden over het de regels rondom het Coronavirus en het reizen naar Engeland betreffende de overtocht van IJmuiden naar Newcastle.

Op het moment van schrijven ( 14 Juli 2020 ) zijn de regels rondom de overtocht van Ijmuiden naar Newcastle als volgt:

Route zal worden herstart vanuit IJmuiden naar Newcastle op 15 juli 2020 en op 16 juli 2020 vanuit Newcastle. De schepen zullen vanaf 15 juli varen volgens het reguliere vaarschema. Vanzelfsprekend werkt catering en het afhalen van drank en dergelijke anders dan normaal.

DFDS vraagt passagiers rekening te houden met de social distancing maatregelen en de aanwijzingen van de bemanning te volgen. De winkel is nu open met social distancing aanpassingen en we raden reizigers aan om mondkapjes te dragen tijdens in- en uitstappen en in de drukke gebieden aan boord.

Zorg ervoor dat u de richtlijnen en reisadviezen van de Britse overheid heeft gelezen en begrijpt voordat u op reis gaat.

Let op: alle passagiers moeten hun contact-, reis- en adresgegevens 48 uur voor aankomst in het Verenigd Koninkrijk registreren. Dit kan op de website van Visa en Immigration UK.

Details over binnenkomst in Nederland; Details over binnenkomst in het Verenigd Koninkrijk via de bovenstaande richtlijnen.

Op de volgende pagina op DFDS kunt u up to date informatie vinden over het reizen van en naar de UK met een ferry.