Wedstrijden Newcastle

Wie inwoner van Newcastle is, is voetbalfan. Tenminste, zo lijkt het wel eens als je tijdens een wedstrijddag in de stad komt. Newcastle is de thuisbasis van Newcastle United en dat is vooral tijdens die periodes goed te merken. Niet verwonderlijk, want Newcastle United is een van de allergrootste voetbalclubs van Engeland en speelt in de Premier League.

St. James’ Park
De ‘zwartwitten’ voetballen het liefst in hun eigen stadion in St. James’ Park. Als je een wedstrijd van Newcastle wilt bezoeken, dan moet je daar ook eigenlijk heen om de sfeer echt goed te proeven. Wel is het belangrijk om dan zo vroeg mogelijk kaartjes te kopen, want seizoenskaarten zijn binnen no time uitverkocht en ook losse tickets vliegen als warme broodjes over de toonbank.

Voordelig wedstrijden van Newcastle bezoeken
Wil je zeker een plekje hebben, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen? Boek dan een van de spectaculaire voetbalreizen van DFDS Seaways. Je kunt dan wedstrijden van Newcastle bezoeken, tegen uitzonderlijke lage prijzen. Sterker nog; je kunt rekenen op een laagste prijsgarantie.

De voetbalreizen naar Newcastle zijn inclusief:

  • Retourovertocht van IJmuiden naar Newcastle
  • Voetbalticket voor een game van Sunderland of Newcastle United
  • Transfer van de haven naar het centrum en weer terug
  • Overnachting met ontbijt in Newcastle

Uiteraard geldt hierbij wel dat vol, vol is. Reserveer dus op tijd. Kijk op de site van DFDS voor alle wedstrijden.