Vakantie in Schotland

De Schotse Hooglanden
Ze zijn internationaal bekend: de Schotse Hooglanden. Als je daar ook eens een keer heen wilt, dan kun je dat het beste doen via DFDS Seaways. Dan boek je namelijk niet alleen een hotel, maar ook direct een overtocht. Met je eigen auto, zodat je in Schotland gemakkelijk ook nog wat andere interessante punten kunt bezoeken.

Modern met charme
Als je gaat voor een vakantie in Schotland via DFDS Seaways, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement waarbij je in een Four Seasons hotel slaapt. Deze hotels zijn te vinden op prachtige locaties en bieden je alle moderne voorzieningen, verpakt in een ‘ouderwets’ charmant jasje. Dat betekent dus comfortabel genieten van Schotland.

Bezienswaardigheden in Schotland
Als je toch in Schotland bent, zijn er natuurlijk ook een aantal bezienswaardigheden die je niet mag missen.  Een mooi voorbeeld is Strijdveld Culloden. Hier kun je precies staan op de plek waar eeuwen geleden een ontzettend bloedige strijd om de toekomst van Schotland gevochten is. Ook erg mooi is Eilean Donan Castle. Dit kasteel is een favoriet onderwerp van schilders, maar ook prachtig om te zien. Gelegen aan een meer, geeft het precies het gevoel dat je krijgt als je aan Schotland denkt.

Tot slot: vergeet Loch Ness niet. Bekijk de tentoonstellingen in het bezoekerscentrum en maak ook zeker een vaartocht over het meer. Misschien zie je het gevreesde monster van Loch Ness wel!