Vakantie Engeland

Genieten van een vakantie in Engeland
Wil je er even tussenuit, maar heb je geen tijd om een lange vakantie te vieren? Dan is een vakantie in Engeland een mooie optie. Met DFDS Seaways kun je een overtocht boeken, waarbij je bijvoorbeeld ook je eigen auto mee kunt nemen. Je bent dan vrij om te gaan en staan waar je wilt. En eventueel kun je gaan voor een pakketreis, dan hoef je je niet druk te maken om je hotel.

Wat is er te zien?
Je wilt natuurlijk ook wat zien en beleven tijdens je vakantie in Engeland. De meest bekende en ook meest indrukwekkende plaatsen in Engeland zijn Cornwall, Bath en natuurlijk Londen. In deze hoofdstad van Engeland kun je onder meer de Royal Albert Hall bezoeken, maar ook Downing Street, de Big Ben, de London Eye en natuurlijk de Tower.

Ook muziekliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken. Zij kunnen bijvoorbeeld het Glastonbury festival. Hier treden jaarlijks veel bekende en minder bekende pop- en rockbands op.

Andere hoogtepunten
Natuurlijk is er in Engeland nog veel meer te zien dan alleen Londen. Zet bijvoorbeeld een flinke stap terug in de geschiedenis en bezoek Stonehenge, of iets recenter: Sherwood Forrest, het bos dat bekend is gemaakt door Robin Hood. Het is zeker aan te raden een reisgids over Engeland aan te schaffen, dan weet je zeker dat je niets mist.